Serie A preview: Hellas Verona vs Juventus
Napsal uživatel Hwoarang    Čtvrtek, 06 Únor 2020 09:44    Tisk

Jsme zpět na vítězné vlně a Verona nás nemůže zastavit.

 

 

Ivan se omlouvá, nestih to napsat, takže z Eurofotbalu.

Nenápadnými krůčky se veronský Hellas, k překvapení všech, přiblížil k pohárovým příčkám a na své cestě se nezalekl zvučnějších jmen. V tom hodlá pokračovat i v sobotu večer, kdy přivítá kalibr z kategorie nejtěžších - Juventus. Stará dáma má na čele jen tříbodový náskok, proto žádné zaváhání ve městě Romea a Julie nepřipadá v úvahu.

Od Hellasu se před sezonou očekával boj o záchranu, na víc tento tým údajně neměl mít. Jenže chyba lávky, jediný zástupce města Verony v nejvyšší soutěži se nenápadně prodral až do první poloviny tabulky a na evropské poháry ztrácí pouze bod. Tým trenéra Ivana Juriće si vede nad očekávání dobře a v tuto chvíli drží už sedmizápasovou ligovou neporazitelnost.

Líbivou sérii není radno podceňovat a pochopitelně ani přeceňovat, na druhou stranu Hellas neprohrál jak v Miláně na San Siru, tak i na Stadio Olimpico v Římě, kde v týdnu dohrával kolo s výtečně hrajícím Laziem. Bod proti favoritům je určitě velkým povzbuzením před dalším "nerovným" soubojem s Juventusem.

Stará dáma je jak jinak, než velkým favoritem. S Hellasem má o poznání lepší vzájemnou bilanci, ale není to tak dávno, co z Verony odjížděla poražena. V roce 2016 vyhrál Hellas domácí utkání 2:1. Letos se oba celky potkaly ve 4. kole a v Turíně slavil domácí tým, byť jeho výhra nebyla nijak přesvědčivá (2:1).

"Soudržnost soupeře je jasná. Verona má skvělou sezonu, jsou několik zápasů neporaženi a mají manažera na vysoké úrovni. Z hlediska intenzity, rytmu a agrese je to velmi nebezpečný tým. Je evidentní, že utkání bude pro mé hráče obtížné," promluvil na tiskové konferenci kouč Maurizio Sarri. Juventus má na čele tříbodový náskok a případné zaváhání bude znamenat hozenou rukavici Interu respektive Laziu.

Zdá se, že domácím bude chybět pouze Salcedo, zbytek kádru je chorvatskému lodivodovi plně k dispozici. Juventus v takto komfortní situaci není, scházet mu budou Khedira, Demiral a Danilo. Stoper Chiellini se rychle zotavuje z vážného zranění a klub jej dokonce zapsal na soupisku pro Ligu mistrů. Do utkání s Hellasem však ještě nezasáhne.

Pravděpodobné sestavy:

Hellas Verona - 3421:
Silvestri – Rrahmani, Kumbulla, Dawidowicz – Faraoni, Amrabat, Veloso, Lazović - Zaccagni, Pessina – Verre

Juventus FC - 4312:
Szczesny – Cuadrado, De Ligt, Bonucci, Alex Sandro – Bentancur, Pjanić, Rabiot – Ramsey – Dybala, Ronaldo


Preview dostupné na: https://www.eurofotbal.cz/serie-a/2019-2020/preview/hellas-verona-juventus-fc-586414/

Komentáře
Hledat RSS
S.O.B   |2020-02-11 08:10:38
Fotbalistka Andrea Stašková zazářila hattrickem ve čtvrtfinále Italského poháru, v němž pomohla Juventusu Turín k výhře 6 nad domácím Empoli. Devatenáctiletá útočnice české reprezentace se dvakrát prosadila v úvodní půli a svůj střelecký účet završila po změně
stran.
S.O.B   |2020-02-10 19:28:10
Jsem koukal na hajlajty z milanskyho derby a to AC to jsou strašný chyby
bianconeri37   |2020-02-10 15:37:44
inak ja neviem kam sme sa to dostali, lebo zatial sme prehrali tri zapasy v lige a uz sa vsade pise v akej sme krize...neviem, ale pamatam si casy, kedy by sme za podobne vysledky boli radi...inak uz sa vraj zacina hovorit o Allegriho navrate...stale ma s nami zmluvu! ta mu vyprsi az v lete! Akoze
ak to vedenie spravilo zamerne, ze skusia Sarriho a takto si ponechaju v zalohe Allegriho - tak to je uz aky tah? Myslim tu otazku v pozitivnom zmysle. Ja osobne som bol prave zastancom Maxa. Ked vsak prisiel Sarri, bolo treba to akceptovat a je potrebne mu dat sancu...Vynasat sudy po pol roku je
prilis skoro - koniec koncov ani nemal cas priniest do muzstva typy hracov, ktore by mu sedeli do jeho herneho stylu...ono to bude asi zlozitejsie nez sa komukolvek z nas moze zdat...
Grandemar   |2020-02-10 15:22:33
Možná už chybí motivace, ale mi přijde spíš někdy z těch hráčů, že jsou spíše frustrovaný. Podle mě vinnou trenéra.
Grandemar   |2020-02-10 15:19:35
Podle mě je chyba, že to strašně točí tu sestavu. Dybala má formu a nechá ho sedět. Cuadrado na kraji nemůže hrát. A proč nedá do obrany Ruganiho. A co si týče ligy mistrů tak skupina byla povinnost, teď teprve se ukáže jestli něco umí jak hráči tak i trenér. A titul v serii
A prostě podle mě povinnost. Jako kdo má tak kvalitní mužstvo?
S.O.B   |2020-02-10 20:51:59
Grand: Já se obávám, že dáme ještě ten Lyon a pak konečná
bianconeri37   |2020-02-10 10:35:02
tak neviem, iste to nie je potesitelne ako sa tento vikend vyvinul...ale ja by som to zas tak cierne nevidel...

1) aj z horsej situacie a pozicie sme Scudetto dokazali ziskat
2) Inter iste do konca ligy nejake body postraca
3) aj keby sme Scudetto neziskali - ono raz to muselo prist a zase my uz
nemusime nikomu nic dokazovat!
4) Sarri prisiel najskor s tym, aby sme uspeli v LM, a tam sa nam zatial dari
5) proti Hellasu - dve tycky v prvom polcase, penalta za ruku v sestnastke - no, povedzme, ze bola, hoci mne sa zdala celkom prisna. Kolko penalt sa kope proti Interu???

Ja by som sa zapasu
s Lyonom az tak neobaval. Iste to nebude lahky super a je potrebne mat pred nim zdravy respekt, no neobaval by som sa.

Ja si stale myslim, ze tento rok mozeme brat Scudetto, Coppu a aj LM! FORZA JUVE!!!
Hwoarang   |2020-02-09 20:23:45
avatar Já jsem byl a asi pořád jsem rád, že Allegri odešel. Tým potřeboval změnu, jakoukoli. Bohužel ta naše hra je teď hrozná a opravdu nekoukatelná. Já si při tom sledování nemůžu pomoct a mimoděk vždycky začnu dělat něco jinýho a přestávám koukat, protože to prostě NEJDE!
něco tam nefunguje, Sarri určitě není špatnej trenér, ale buď ho hráči nerespektujou, nebo mu nerozumí, nevim. Ať teda třetinu prodaj, nakoupí mladý Italy a začnou od nuly, já se zlobit nebudu. Ale tohle je marasmus.
S.O.B   |2020-02-09 17:52:30
Allegri hrál taky nekoukatelne, ale měl alespoň výsledky, to popelník nemá vůbec nic! Dokonce ani na Juve.
Teď aby se ještě člověk bál Lyonu
Grandemar   |2020-02-09 20:12:57
To se taky začínám bát.
Ajfel   |2020-02-09 11:03:48
Hoří je Cuadrado? Hoří celá obrana. Střed neexistuje. Myslím, že Sarri brzo potáhne. Někdo tu nedávno psal, že máme vyhrát v Neapoli, ať máme náskok a klid na LM. Tak máme hovno a po dnešku možná náskok 0.
S.O.B   |2020-02-09 09:08:55
Nechat si to otočit od Hellasu..
Grandemar   |2020-02-09 00:35:25
Sarri je blb. Cuadrado hoří v obraně jak papír. A Mandzukic je prodaný tak ať si políbí blbec. Hra oničem.
S.O.B   |2020-02-08 21:01:04
Dybala jen na lavičce?!
Hwoarang   |2020-02-08 22:25:51
avatar Taky to podle toho vypadá
Komentář mohou přidat pouze registrovaní uživatelé!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."