Ochranné známky JUVENTUS, JUVE a jsou ve výhradním vlastnictví fotbalového klubu Juventus Football Club, Turin, Italy
Trademarks JUVENTUS, JUVE and are the sole property of the football club Juventus Football Club, Turin, Italy
Coppa Italia preview: Juventus - Atalanta
Napsal uživatel Hwoarang    Středa, 11 Leden 2017 16:09    PDF Tisk Email

Juventus dnes v dalším kole poháru přivítá Atalantu Bergamo.

 

 

Juventus se vrací do nabitého programu a než se rozeběhne liga mistrů, vyplní středeční plán zápasem v italském poháru. Do cesty se mu v osmifinále postaví letos nebezpečná Atalanta. Zápas bude ale kromě jiného především příležitostí pro hráče z lavičky, náhradníky, kteří se budou chtít ukázat před trenéry a vybojovat si místo v základní sestavě i do důležitějších zápasů. V Juventusu je takových hráčů hned několik.

Když se řekne Atalanta, tak si někteří vybaví bývalý tým NHL, bohužel. Ti fotbalově vzdělanější ví, že se jedná o klub ze severu Itálie a někteří černo-bílí si možná vybaví tento tento zápas z jara 2008, kdy dal Alex hattrick:

https://www.youtube.com/watch?v=zI0SI3_9qH4

S Atalantou má Juve velice pozitivní statistiky. Poslední prohra přišla na počátku tisíciletí a poslední dělba bodů 17.5.2009. Težko říct, kde byla chyba. Možná Ranieri, možná smůla, každopádně sestava vypadala takto: Gianluigi Buffon - Zdeněk Grygera, Olof Mellberg, Nicola Legrottaglie, Paolo De Ceglie (78. Jonathan Zebina) - Mauro Camoranesi, Christian Poulsen, Pavel Nedvěd, Cristiano Zanetti (72. David Trezeguet) - Vincenzo Iaquinta, Amauri (61. Alessandro Del Piero). Od té doby přišlo 13 výher a a padlo v nich v průměru přes 3 góly, tak doufejme, že dnes přijde v první řadě výhra a zároveň i solidiní příděl na konto modro-černých (už kvůli výběru barev na dresech). Sestava vypadá velice zajímavě. Možná se dočkáme návratu trojzubce, jak bylo zmiňováno v italských médiích o vánoční pauze. V ideálním případě zároveň uvidíme znovu nováčka Rincóna a hlavně Pjacu, který se zatím nejen vinou zranění příliš na hřišti neukazoval.

Pravděpodobné sestavy:

Juventus (352)

Neto - Lichtsteiner, Barzagli, Rugani, Asamoah - Rincon, Marchisio, Sturaro - Dybala, Mandžukič, Pjaca

Komentáře
Hledat RSS
rens   |2017-01-21 15:41:22
kurzové sázení, velmi spolehlivé informace :

http://ventese.blogspot.cz/
fellipe4   |2017-01-14 23:31:07
No me se nelibi za prve to rozestaveni, myslel jsem, že uz se k nemu nevratime a za druhe ten stred zalohy. Musí tam byt urcite Pjanic a Rincon oba byli v poslednich dvou zapasech nasi nejlepsi zaloznici. Proti bologni Pjanic a proti atalante Rincon. A v takhle dulezitym zapase o to vic.
S.O.B  - Fiorentina - JUVENTUS   |2017-01-14 20:24:23
avatar Preview nic moc, ale sestava se mi líbí, hlavně obrana a útok!
http://www.eurofotbal.cz/serie-a/2016-2017/ preview/acf-fiorentina-juventus-fc-464682/
Mathew   |2017-01-14 18:26:10
Rincon, Caldara, este pride Orsolini.. celkom aktivne zimne prestupove.. a to este nie je koniec
fellipe4   |2017-01-15 02:19:04
Jeste se mluvi o tom Kolašinacovi.
S.O.B   |2017-01-13 22:10:05
avatar 16:11 Zaza se má zítra upsat Valencii
Simone Zaza se vrátil z hostování ve West Hamu do Juventusu a v tuto chvíli se schyluje k jeho zapůjčení do Valencie. Italský útočník se měl už včera podrobit zdravotní prohlídce a v průběhu soboty údajně podepíše dohodu o hostování s
opcí na trvalý přestup. (sport-express.ru)
Mathew   |2017-01-13 20:51:37
Tiez neviem co s tym ma prezident, ze hraci hrali druhy polcas s Milanom hovno.. Za to su zodpovednejsi hraci + trener..
To skor vplyvom zlej nalady sa este viac obuli do prezidenta, lebo kde je zla nalada, tam su konflikty.. ale ako som pisal, ze za vykon hracov on isto nemoze..
michalsss81  - Uspechy   |2017-01-13 19:25:30
A to nemluvim jeste o tom co tym za posledni roky dokazal pod jeho vedenim jestli to nekomu pripada malo tak je blazen.
michalsss81  - Bulvar   |2017-01-13 19:22:41
Ja myslim ze jsou to jen keci novinaru urcite kvuli zensky s kterou a picha a po prohranym finale ktery co si budem povidat nemelo nejakou extra vahu a ani motivace tam nebyla pro ten tym moc velka a kvuli tomu urcite neodstoupi z funkce a komu by to dali nekomu cizimu kdo neni z rodiny blbost.
Milo   |2017-01-13 17:38:13
avatar Zatial sa mi nedostalo nič do uší, ale hneď ak budem vedieť napíšem. Každopadne tento problém tu je a uvidíme čo sa stane ale myslím si, že Agnelli odstúpi, že sa nenechá vydierať Elkannom aj keď sú vlastne rodina…Ultimátum nedostal len z toho hladiska, že si začal s nejakou
tureckou modelečkou, ale aj výsledkovo,že Juve nedokázalo získať Superpohar v Dohe, ale údajne ak nepostúpi Juve v LM do ďalšieho kola, tak sa Agnelli bude porúčať už skôr.To je jedno z druhým, ale zrejme je to vážne, keď tal.novinár ktorý sa dlhé roky zapodieva len rodinou
Agnelliovcov a píše o nich všetko čo sa v tej rodine udeje aj sám to v jednom interwiev potvrdil, tak to nebude len tak...
FooN   |2017-01-14 13:43:08
Ok, diky. Za kazde nove (doufejme ze pozitivni) info budeme radi
FooN   |2017-01-13 00:32:17
Nekdo nejaky update ohledne te rozepre mezi Agnellim a Elkannem? Milo?
S.O.B   |2017-01-13 00:23:55
avatar Tak v dalším kole Coppy máme doma AC Milan
Mathew   |2017-01-12 16:37:02
A co sa ti nepaci? Ved ten Kolasinac je cisty tank a za taku smiesnu sumu by to bol dobry prestup, navyse ma len 23, co som bol prekvapeny..Pises to ako keby stal 30M..
S.O.B  - Co je zas tohle?!   |2017-01-12 13:31:55
avatar 09:59 Juventus chce přivést Kolašinace
Sead Kolašinac má se Schalke kontrakt jen do konce sezóny, zájem o služby reprezentanta Bosny a Hercegoviny pak hlásí Juventus. Ten ale podle posledních zpráv nechce čekat na léto, kdy bude 23letý hráč k mání zadarmo, ale plánuje
Königsblauen údajně nabídnout 2 miliony eur a stejnou částku v případných bonusech, pokud univerzálního defenzivního hráče pustí již během tohoto měsíce. (football-italia.net)

Marotta chce v Juventusu stavět Jugoslávskou reprezentaci??
FcJuventus1897   |2017-01-12 15:00:40
Tak málo za něj ? Vždyť je mu 23 a marnej úplně není.
S.O.B   |2017-01-12 11:49:32
avatar Ale řeknu vám, Lichsteiner za ty poslední 2 zápasy hravě strčil do kapsy všechny ty naše Hernanese, Asamoahy, Sturari nebo Lemini..
guarrangaa   |2017-01-12 12:35:31
avatar Jak to myslis? Srovnavas RB s CM, LB, CDM, CM.
Srovnatelny post/role je jen Asamoah. A ten si podle mne nevedl zase tak spatne.

Kazdopadne na me pusobi tak, ze si to chce vyrikat vykonama a ne vyplakavanim na socialnich sitich, coz je sympaticky. Ale uvidime, jak se mu bude darit proti vetsim
souperum.
S.O.B   |2017-01-12 13:36:49
avatar guarra: Samozřejmě, nesrovnávám posty, ale nasazení, vůli, snahu, zápal do boje, rychlost..
V neděli jeden z nejlepších, včera opět velká aktivita, několikrát tam byl brutálně zkosený, penalta po faulu na něho. (pravda u toho jednoho golu, tam zaspal, ale pro mě opět jeden z
nejlepších)
A to, že není na soupisce pro LM beru z jeho pohledu, vzhledem k výše jmenovaným, jako obrovskou křivdu!
guarrangaa   |2017-01-12 15:45:06
avatar Jj, taky si ted rikam, ale koncem minule sezony a v lete Lichtsteiner nepusobil nijak oslnive. Rychlost, vydrz, bojovnost tam samozrejme je. Podle toho, co jsem za ty roky slysel, tak ho spoluhraci povazuji za nejvetsiho profeisonala co se tyce treninku, dochvilnosti a pred dvema rokama o nem
tvrdili, ze je nejrychlejsi. To ale nic nemeni na tom, ze nam Sandro ukazuje, jak se da na beku hrat s micem, tvorit a presto solidne branit.
Lichtsteiner byl nad pomery kvalitni pravej bek pred peti-sesti lety. Ted uz ho tym dohnal a myslim, ze jeho cas se tak jako tak naplnuje.
jari19   |2017-01-12 07:18:30
zase jsme druhy polocas odchodili,klasika.Rincon urcite na zaklad,Cuadrado Maxe asi necim nasral,ze vubec nehraje.jinak slabo Rugani,vsechny nahravky dozadu,to byl hnus
fellipe4   |2017-01-12 01:04:39
Vy jste fakt debilove, ten hrac odehraje za pul sezony 80 minut je uplne nerozehranej, dneska odehraje 30 minut a je to lempl jo to jdete fakt doprdele.
guarrangaa   |2017-01-12 12:41:08
avatar Ja myslim, ze to SOB myslel trosku s nadhledem, ale je to zbytecne rychlej zaver.
Pravda je podle me nekde mezi. Pjaca je tu oznacovan za budouci hvezdu (patrim mezi jeho fanousky), i kdyz zatim nic moc nedokazal. Za tu pulhodinu to nepotvrdil ani nevyvratil. Obecne se jedna spis o doufani, ze krome
Dybaly a Ruganiho mame jeste dalsi velkej talent.
S.O.B   |2017-01-12 13:42:41
avatar Tak jasně.
Ale stejně si myslím, za bude nakonec rád za nějaký Empoli nebo Tenerife
guarrangaa   |2017-01-12 00:08:54
avatar Jsem zklamanej z dvojice Pjaca-Mandzukic. Vubec se jim nechtelo. Kdyz Max videl, jak to hori, tak sme se museli vratit k 352. A to bylo „jen“ Bergamo..
Aspon Rincon zahral dobre a Dybala samozrejme skvelej.
S.O.B   |2017-01-12 00:10:44
avatar Já nevím proč tady všichni onanujou z Pjaci, vždyť je to normální lepl
S.O.B   |2017-01-11 23:44:03
avatar Mandžukič se sice snaží, ale když on je tak strašně pomalej...
Mathew   |2017-01-11 23:42:38
Skoda, ze ten koniec pokazil celkovy dojem zo zapasu..nechapem preco tak prestali hrat..
michalsss81  - Dybala   |2017-01-11 23:05:37
Dybala je fakt naslaplej doufam ze marota dodrzi co rika ze je neprodejnej.
aiwik4u   |2017-01-11 23:03:16
avatar Rincon zatial na vybornu... urcite jasna volba pred Hernanesom a Sturarom...
S.O.B   |2017-01-11 22:21:26
avatar Dybala dneska dře!! Palec nahoru

Hernanes tradičně úplně k ničemu
FcJuventus1897   |2017-01-11 21:34:24
jsem rád za Rincona,ale Pjacu mohl dát od začátku a dát na soupisku i Keana,aby si zahrál aspoň pár minut.
Mathew   |2017-01-11 21:06:19
Pjaca nakoniec nehraje..a to povedal Alegri, ze bude hrat..nech ide do prdele
FooN   |2017-01-11 21:19:59
Se uklidni prosim te
Allegri rikal, ze Pjaca urcite odehraje jeden polocas, ze ale jeste nevi, jestli to bude prvni, nebo druha pule...
Mathew   |2017-01-11 21:21:57
nepovedal to tusim o Rinconovi ? ale to je jedno uz
Hwoarang   |2017-01-11 19:13:49
avatar Nikde jsem nenašel pořádné preview a pravděpodobné sestavy
Mathew   |2017-01-11 19:38:32
nevadi
michalsss81  - O2 tv   |2017-01-11 17:44:04
Super ze to dava o2 aspon kouknem na hrace co nehrajou tak casto.
S.O.B   |2017-01-11 18:10:03
avatar Jo jo, vcera davali i tu Neapol
Komentář mohou přidat pouze registrovaní uživatelé!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Sdílet