Ochranné známky JUVENTUS, JUVE a jsou ve výhradním vlastnictví fotbalového klubu Juventus Football Club, Turin, Italy
Trademarks JUVENTUS, JUVE and are the sole property of the football club Juventus Football Club, Turin, Italy
Serie A Preview: Juvetus - Bologna
Napsal uživatel Hwoarang    Pátek, 06 Leden 2017 17:25    PDF Tisk Email

Po vánočních prázdnnách přichází italská Serie A do své druhé poloviny. Juventus na svém hřišti uvítá Boloňu.

 

 

Dárky máme rozbalené, novoroční kocovinu jsme už taky dospali, nezbývá nic jiného než začít jarní část ligy. Na Juventus stadium přijede Boloňa, které se proti Juventusu vůbec nedaří a vůbec to s jejími výsledky letos není žádná sláva. Od pásma sestupu ji sice dělí 10 bodů, ale stále se pohybuje v dolní části tabulky. Boloňa bude tedy chtít vykročit do roku 2017 úspěšně a Juventusu ukradnout nějaký ten bod. Bude to mít ale nebývale těžké, protože Juventus si stále udržuje výbornou formu a i přes někdy nepřesvědčivé výkony výslekdy má. navíc může případným vítězstvím navýšit svůj vlastní rekord v počtu vyhaných domácích utkání v řadě. Boloňa by neměla být větší překážkou, i když po vánoční pauze bývá forma týmů kolísavá. Větší problémy, co se týče absence, musí řešit trenér Juventusu. K dispozici na dnešní zápas nebude dost defenzivích hráčů: ze zdravotních Bonucci, Dani Alves, Alex Sandro, nebude ani Evra, u kterého je odchod z klubu stále pravděpodobnější. Benatia a Lemina jsou v Africe. Boloni budou scházet Sadiq, Verdi a Taider. Juventus tedy bude muset hrát buď 352 s Barzaglim, Ruganim a Chiellinim na stoperech (to je ta pravděpodobnější varianta), popř. 442. Na levém beku/křídle tedy s největší pravděpodobností nastoupí Asamoah. Do hry by mohla zasáhnout i nová posila Rincon, pravděpodobně ale spíš ze střídačky. V základu by měl být Sturaro.

Pravděpodobné sestavy:

Juventus FC - 352:
Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Asamoah - Khedira, Marchisio, Sturaro - Pjanić - Higuaín, Mandzukić

Bologna FC - 433:
Mirante - Krafth, Maietta, Gastaldello, Masina - Donsah, Nagy, Džemaili - Mounier, Destro, Krejčí

Komentáře
Hledat RSS
rens   |2017-01-21 15:41:28
kurzové sázení, velmi spolehlivé informace :

http://ventese.blogspot.cz/
rens   |2017-01-17 13:23:00
kurzové sázení, velmi spolehlivé informace :

http://ventese.blogspot.cz/
fellipe4   |2017-01-11 12:32:50
No ja bych si od pjaci moc nesliboval abyste nebyli zklamani vzdyt neni vubec rozehranej nehral pred timhle zapasem ani minutu v lize, ale mohl by prekvapit kvality na to rozhodne ma.
Mathew   |2017-01-10 20:54:41
Zajtra Pjaca s Dybalom v zaklade..mozno aj Rincon..uz sa neviem dockat na Pjacu, snad to tam roztoci.
S.O.B   |2017-01-11 09:20:26
avatar Jen, aby si pak nerikal: Zlatej Manzukic
S.O.B   |2017-01-10 00:31:07
avatar Jmenuje se Deniz Akalin- tak googlete.
Prvni fotky s ni tam jsou uz loni v dubnu, takze nic novyho
S.O.B   |2017-01-10 00:24:49
avatar Takhle bohatej clovek z pravnicky rodiny si to prece dokaze osetrit predmanzelskou smlouvou, ne?
Tak at si bratranek keca co chce..
Mathew   |2017-01-09 19:10:33
A ohladom Higuaina aby hral 90 min. kvoli hatricku s vami musim nesuhlasit. Aj 2 goly su pekne, hraca potesi aj jeden gol za zapas a nevidim dovod preco ho tam zbytocne nechavat a riskovat zranenie ci stratu energie len kvoli individualnej statistike ako je hatrick.
Mne skor ide o team a proste
chcem aby si zahrali aj dalsi hraci. Hrac ako Pjaca kedy ma potom hrat, ked ho tam neda ani proti najvacsim supakom za stavu 3: 0? Kedy je este lepsia moznost boha..a tiez nemusim striedania v 80-90 minute..to je tiez onicom a hracovi to nepomoze..
Mathew   |2017-01-09 18:56:56
Agnelli je dost naivny, ked si mysli, ze ho chce kvoli tomu aky je pekny a charizmaticky Kvoli takej kurvicke necha staru damu..to snad nie..

A tu nejde o to, ci je Nedved schopny jeho pozicie alebo nie..ale to sa neda porovnavat, proste Agnelli je Agnelli
Milo   |2017-01-09 15:32:37
avatar Allegri je proste curak priposraty.Neviem kedy ten Pjaca bude hrat ani by som sa nedivil keby v lete chcel odist.Juve ma problemy Agnelli dostal ultimatum od bratranca Elkanna a sice Andrea chdi s nejakou tureckou modelkou ktoru uz aj stihol oplodnit a to sa nepaci rodine.Ona nie je rozvedena este
ani a Elkann udajne zakazal aby sa rozviedla a aby sa s Andreom rozisli.Cize su tam rodinne nezhody a Agnelli zrejme v Juve skonci.V takychto bohatych rodinach neradi vidia medzi potomkami cloveka s ineho prostredia,v zasade ide o majetok rodiny a prestiz.Okrem toho je tam dusno aj po neuspechu v
Dohe a udajne aj Marotta nesuhlasi s Agnellim cize je na strane Elkanna.Takze mozno Nedved coskoro zasadne na prezidentsku stolicku uvidime ale je to tam vraj dost huste....
guarrangaa   |2017-01-09 17:06:22
avatar Wow, diky za info Milo. Tohle fakt neni sranda.. Nedved je sice dric a urcite se za posledni roky naucil leccemu, ale jmeno Agnelli ma proste vetsi vahu. Jsou zasadni italska dynastie posledniho storoci.. Treba se to uklidni.
fellipe4   |2017-01-09 14:11:19
Chtelo by to, aby se Mandzukic zranil to by pak Pjaca sanci urcite dostal byl by najednou prvni volba na stridani. Jinak evra prej odejde a naprijde zadna nahrada rekl marota. Tak ja myslim ze asamoah na stridani bohate staci stejne hraje v zaloze nejmin a v pripade potreby muze zaskocit i tam.
Jinak za me vcera nejlepsi Higuain a Pjanic kterej zaridil celej prvni gol vymazal snad 6 hracu tim jeho pohybem a pak krasnou nahravkou.
j0sse   |2017-01-09 09:49:30
ja sa ale pytam...preco Mandzukic a nie Pjaca? vyhravame 3 , Gonzalo dal uz 2 a Paulo uz dal tiez gol po zraneni....Paulo si tam raz sam natiahol sval a vyzeralo to vselijako ale ukazoval na lavicku prst hore ze moze hrat....ja sa PYTAM preco isiel dole Gonzalo ktory si mohol strihnut hattrick
a este zvysit sebavedomie do zvysnych zapasov a nie Paulo ktory tam mal ocividne svalovy problem a je po zraneni a preco za takeho stavu da Mandzukica ktory tam tomu v tejto situacii uz moc nepomoze a nie PJACU ktory potrebuje hrat a citit ze je v muzstve a je prenho dolezity....ak tymto Allegriho
alibizmom prideme onho ako o Comana tak ma uz fakt jebne!
sforza   |2017-01-10 14:58:31
avatar zitra Coppa s Bergamem ///
In Max Allegri's #Juventus Press conference, he confirmed Marko Pjaca will play some part against #Atalanta tomorrow. Dybala will also play.


Storari jde hostovat do AC
Pacimaci   |2017-01-09 01:20:45
u mňa zápas v celku ok. Presne tak treba Gonzala obsluhovat loptami a on ich už dostane do siete. a nie aby pre ne chodil do hlbky pola. Za stavu 3 som čakal, že tam hodí nejakých mladíkov+ Rincon. po odchode Gonzala to bolo dost zlé, Mario nevedel čo má hrat...
Ivkojuve   |2017-01-09 00:08:31
Chybal mi ten stvrty gol a inak u mna tiez suhlas s tym ze higuaina asi predsa len nemusel striedat ked bola sanca na hattrick
S.O.B   |2017-01-08 23:57:07
avatar Proč tam nenechá toho Higuaína do konce, aby si mohl dát hattrick a za druhý, po jeho odchodu se tam motaji jak vítr v bedně a nejsou schopný dohrát jedinou akci.
JInak třetí gol parádní akce a absolutorium Lichťákovi - ten gol udělal on!
Rincon z premiery docela nervozní,
alibisticky dával míč hned od nohy na nejbližšího spoluhráče. Na druhou stranu, nezkazil jedinou přihrávku
guarrangaa   |2017-01-08 23:44:59
avatar Videl jsem jen druhou pulku, ale hra se mi libila. Obrana i utok funguji a zapojila se nove i zaloha, tak to je velice prijemna zmena. Jen doufam, ze se Sturaro nejakym zazrakem rozehraje i s micem, jinak ho Rincon posadi na dobro na lavku nebo letadlo..
S.O.B   |2017-01-08 22:29:11
avatar Taky se Vám zdá Marchisio po zranění úplně průměrnej??
guarrangaa   |2017-01-08 23:24:20
avatar Podle me hraje vyborne. Rozdava mice a uklidnuje hru, podobne jako Pirlo v posledni sezone.
Takhle z hlavy me nenapada v Italii nikdo, kdo by pozici pred obrancema mohl zvladat lip. Dej mu cas..
sdhtevez   |2017-01-08 22:14:26
Pěkný gól pipita
Stema internima problemama jste mě zaskocili teda
Mathew   |2017-01-08 18:34:47
Hej, uz som nieco nasiel na www.juvenews.eu
Zeby furt za vsetkym bola zena..
Milo   |2017-01-08 17:22:30
avatar Z Talianskych novin...ale nie zo sportovych samozrejme.Tam novinarom tiez nic neutece a okrem toho to pisu aj madari na svojom webe.Nie je to dobre....
Mathew   |2017-01-08 15:52:48
Odkial mas take info clovece
S.O.B   |2017-01-08 16:33:04
avatar o sporech se mluvi uz od Supercoppy s AC
Milo   |2017-01-08 15:12:37
avatar Nerieste tu preview,su dolezitejsie veci a to take ze v Juve su velke interne problemy Agnelli vs Elkann.Dost zavazne veci sa deju.Vecer budem vediet viac tak to sem napisem...Forza Juve...
fellipe4   |2017-01-08 13:29:05
Na eurofotbalu pisou, ze misto sturara by mel hrat uz rincon, coz by byla parada. Jediny co fakt nechapu je proc porad hraje mandzukic na ukor dybaly. To nam hrozne ubira ze sily vsude by hral zaklad jen my mame takovej ,,luxus'' ze ho muzem nechat sedet.
S.O.B   |2017-01-08 13:03:14
avatar Evra by se mohl prodat za nejakych 80 mega do Ciny a jeste by tam mohl trochu porovnat nohy chamtivymu Witselovi
S.O.B   |2017-01-08 11:55:07
avatar Uz aby byla Liga mistru, Portu se ted nejak nedari. Maji dost problemy davat goly
S.O.B   |2017-01-08 11:50:04
avatar Preview nereste, to si muzes vcelku zdarily precist 3 dny pred zapasem na eurofotbalu, tady staci diskutovat!
michalsss81  - Pitrs   |2017-01-08 11:32:34
Ahoj rad bych a urcite tam chci brzo jed na novej stadion kouknout ale na jare mi to urcite nevyjde stehujem se a jedu na svatbu na sk spis to vidim na podzim ale dik za nabidku a jeste mam dost povinosti ted mam pulrocniho juventina nakoupil jsem na juvestore snad vse pro mimina i perinu ma
juvebabyclub:-)

A k tomu prewiev jeste urcite staci v ten den ale prislo mi zbytecny tady mit uvod dva dny porad jsem to rozklikaval a tady nic ale nedoslo mi ze to delas na diskuze tak uz tomu rozumim proc je tady uvod dva dny
Pítrs   |2017-01-09 02:00:33
Jasný, není za co, tak kdyby sis to rozmyslel...
Tak to je dobře, že malýho už od mala takhle vedeš! No a vidíš to, já mám zase půlroční Juventinu, ale té jsme vybavení na JUVE teda nepořizovali
Mathew   |2017-01-08 00:35:09
Pozeram, ze Evru vynechali zo zostavy a Sandro je este zraneny.
michalsss81  - Prewiev   |2017-01-08 00:33:31
Tady nez to bude tak bude po zapase prosim autora prewiev aby to sem dal az to bude hotove a ne clanek se pripravuje to je jako kdyz bych dal clanek o juve a clanek se pripravuje a pak sem napsal neco za pul roku je to o nicem aspon podle me.
Pítrs   |2017-01-08 00:37:27
Zdar Michale,
co takhle "výjezd" na JUVE v březnu? Jako kdysi dávno na Serii B...
Mám to už naplánované, sháním kumpány...
Pítrs
Hwoarang   |2017-01-08 11:16:14
avatar michalsss81 - hele píšu to, jak to tak brzo, jak mi to práce a povinnosti dovolí. Vzhledem k tomu, že se hraje ve 20:45, přijde mi neděle dopoledne jako dostačující. A dřív to fakt nestíhám. Rozpracovaný článek sem dávám proto, aby se mohlo diskutovat dostatečně dopředu, když
vím, že se k tomu dostanu až na poslední chvíli. Nechápu, v čem je problém.
S.O.B   |2017-01-07 15:20:26
avatar Pescara-Fiorentina bylo kvuli snehu odlozeno, nevite jak to vypada v Turine??
Komentář mohou přidat pouze registrovaní uživatelé!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Sdílet