Ochranné známky JUVENTUS, JUVE a jsou ve výhradním vlastnictví fotbalového klubu Juventus Football Club, Turin, Italy
Trademarks JUVENTUS, JUVE and are the sole property of the football club Juventus Football Club, Turin, Italy
CHL preview: Tottenham vs. Juventus
Napsal uživatel Hwoarang    Úterý, 06 Březen 2018 07:59    PDF Tisk Email

Juventus musí v odvetě v Londýně podat nejlepší výkon této sezóny, aby postoupil.

 

 

A půjde o hodně, postup do čtvrtfinále Ligy mistrů je pro Juventus povinností, i když si přiznejme, že letos jsme patrně slabší, než v minulých sezónách. Především vinou zranění nejsme schopni se ustálit na nějakém pevném stylu hry a tak spíše kvalitou jednotlivců než týmovým výkonem dokážeme vždy soupeře v italské Serii A porazit. Minulé utkání mělo průběh jako na houpačce, ale lepším týmem byl Tottenhem. Z velmi výhodné remízy 2:2 budou právě Londýňané chtít těžit.

Setkají se opět dvě odlišné pojatí fotbalu, anglická zuřivost (všichni do útoku) s italskou vyspělou taktikou. Právě ta Juventusu v minulých ročnících pomohla dvakrát v krátkém čase postoupit do finále Ligy mistrů, v něm ale pak paradoxně turínští vždy dostali pomalu více gólů, než v celé vyřazovací fázi dohromady. Co na tom, že jak Real, tak Barcelonu dokáže Juventus ve vyřazovacích kolech porážet, když pak v nejdůležitějším úktání sezóny od nich dostane 4 góly. To jsou ale starosti, které binaconeri momentálně vůbec netrápí. Letos to na vítězství v Lize mistrů prostě není, to si přiznejme, úspěchem by bylo už semifinále.

Nekonečná serie a kolotoč zranení tuto sezónu nebere konce. Sotva se vrátil Dybala s Higuaínem, už se zranil Mandžukič, a tak dnes večer opět tremér nepostaví to nejsilnější, co má. Naštěstí by ale tato ztráta nemusela být tak citilivá, Costa se proti Tottenhamu blýsknul skvělými akcemi, a tak by měl Maria na pravém křídle plnohodnotně nahradit. Útok by tak i přes menší počet gólů v této sezóně vzbuzovat respekt. Nejvíc bude prostě opět záležet na záloze. Ta podává letos výkony nevyrovnané, někdy vysloveně nefunguje a útčníci jsou často zcela odříznuti a odkízáni sami na sebe. Do hry se vůbec nedostává Bentancur a prakticky ani Marchisio, což vyvolává mnohé otázky. Protože musíme kohoutům minimálně jeden gól gát a naopak pokud možno neiknasovat, bude právě na záloze ležet výsledek tohoto zápasu. V tom prvním jasně dominovala záloha soupeře.

Sestava neskýtá vůbec žádné překvapení, trenér staví to, co má, popřípadě své osvědčené koně.

Pravděpodobné sestavy:

Tottenham Hotspur - 4231:
Lloris - Trippier, Sánchez, Vertonghen, Davies - Dier, Dembélé - Son, Alli, Eriksen - Kane

Juventus FC - 433:
Buffon - Lichtsteiner, Benatia, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Pjanić, Matuidi - Costa, Higuaín, Dybala

 

Komentáře
Hledat RSS
rens   |2018-03-10 12:55:11
kurzové sázení, velmi spolehlivé informace

http://vitosen.blogspot.cz/
S.O.B  - A sakra!   |2018-03-09 14:29:46
avatar Buffon prý pověsí rukavice na hřebík
Gianluigi Buffon se podle posledních zpráv rozhodl ukončit po letošní sezoně aktivní kariéru, zkušený brankář Juventusu má rozhodnutí oznámit v nejbližších dnech. (football-italia.net)

Proč se teda vracel do reprezentace, na 2 blbý
přáteláky??
guarrangaa   |2018-03-09 16:40:31
avatar Je to jen rozlucka, jakou si zaslouzi. Pratelaky s Anglii a hlavne Argentinou jsou urcite dustojnejsi nez tak nestastna kvalifikace..
Sankakofi   |2018-03-08 22:14:23
avatar Zdravím Vás všetkých po dlhej dobe. Tento web vždy keď prídem na internet zapnem ako prvý už dlhé roky a vždy ma poteší keď vidím čo i len jeden nový komentár (okrem kurzovéhosázení ). Aj keď už nepíšem články (nebolo ich veľa) a nekomentujem tak často ako kedysi, o
to viac všetko čítam a prežívam s Vami. Snáď si ma tu ešte niekto pamätá . Včera to bol nezabudnuteľný večer a Giorgo s Gigim znovu ukázali svoje čiernobiele srdcia. PS: jedno veľké Ďakujem všetkým ktorí to tu udržujú stále na žive. Môj najobľúbenejší web. FORZA
JUVE !!!
Milo   |2018-03-08 21:46:14
avatar Za cias ked som ja pisaval clanky web zil lepsie.Chybaju tu clanky o prestupoch a inych veciach.To treba zlepsit,je pekne ze pisete ale je to obmedzene iba na preview a to je malo chlapci.Cisnika si nevsimajte je to v podstate dusevny chudak ziaden Juve fanusik...ja nemam uz na to casnchalani aby
som pisal.denne 3 clanky aj spolu s Wladom alias Moggim...Forza Juve per sempre.
Stanislav4  - vášeň   |2018-03-08 21:11:53
to co si z tohoto zapasu budem pamatat je to ako sa gigi hecoval s giorgiom. nadsenie a euforia z nich srsali a bolo vidiet , ze si to uzivaju a psychicky dokazali potiahnut cely tim. o to viac ma mrzi, ze zo sucasneho futbalu sa vytraca vernost klubovym farbam a vsetko sa to toci len okolo penazi.
ved prave oni dvaja su posledni dinosauri a ikony nielen juve ale aj celeho talianskeho futbalu. mohol sa k nim pridat aj Leo ale ten si zvolil svoju cestu a osobne si myslim, ze to doteraz lutuje. Jedina vec, ktorej sa bojim ked skoncia je to, aby sme mali hracov, ktori ich budu vediet nahradit
hlavne po mentalnej stranke.
Tonker   |2018-03-08 21:37:13
Velmi hezky popsáno, cítím to stejně
michele   |2018-03-08 17:34:11
Bolo to tazke, napinave a skoncilo to uzasne. Treba povedat ze Tottenham je enormne silny, zo 180 minut nas snad 140 tlacili, vacsinou nedobrovolne lebo sme dohanali manko, ale famozne sme to zvladli. Allegri je Mister, on je ako demon ktory ovlada cas a realitu, alebo ma podpisanu zmluvu s diablo,
neviem ale tvori dejiny nasho klubu, je enormne uspesny, dnes je v europe obroska konkurencia, chyba mu titul v Lige majstrov, zatial, ale inak taketo perfekcionisticke vysledky prace nemal ani Lippi, ani Trappatoni. A Giorgio vcera absolutne top vykon, stoper cislo 1 na svete, je to cistic a spolu
s Gigim a Barzaglim si to snad az vychutnavali.
sforza   |2018-03-08 17:11:53
avatar Tak Pipita 3+1 ve dvojzapase s Kohouty.
Jak psal Patrice Evra na Instagram : "The more you call Higuain fat, the more goals he gets. I'll send you that bottle of wine!"

Je az s podivem,ze kdyz mame posledni cca 2 mesice neustale zranene 3 ze 6 hracu pouzitelnych pro ofenzivu, tak to porad
zvladame .
Clean sheet to je klasika , ale i ty goly vzdy nejake prijdou - s Kohouty,na Viole, na Laziu .

Juve nikdy nikoho nevalcoval ani v ere pod Lippim, kterou ja povazuju za nej z toho,co si pamatuju.
Tak nevim po cem ten cyp kellnerovsky furt vola, at se zmenime na Barcu nebo Brazilii .. Tomu
klukovi neni pomoci

A diky vsem, kteri to tu drzi pri zivote - zejmena
Forza S.O.B !
Forza Hwoa !
Forza Guarra !
guarrangaa   |2018-03-08 17:17:01
avatar Diky. A Kdyz uz to takhle pekne vyjmenovavas, tak musim prihodit do placu Ivana Barina, kterej mozna neni tak aktivni v komentarich, ale pise spoustu clankou s Hwoarem!
S.O.B   |2018-03-08 17:54:07
avatar Taky díky
Hwoarang   |2018-03-08 15:48:03
avatar Njn kluci, problém webu je ten, že nemá koncepci, že nepostupuje nikam dál, pouze ho udržujeme. Všichni víme, že by to chtělo nové a propracevoanější diskuzní forum na zápasy, přestupy a život kolem Juve, jenže na to já nemám jednak čas, jednak schopnosti. Když bylo v místní
redakci 5 kluků, tak to byla hned jiná, teď se snažíme aspoň udržet to málo, co zbylo. No a k těm fanouškům, takových, co sotva srozumitelnou češtinou na všechno nadávaj už tady pár bylo, najdou se asi všude. Přestože je to otravný, tak na druhou stranu to stmeluje fanoušky
pozitivní, kteří se právem ohradí a tak obohatí diskuzi a místní malou komunitu. Mně osobně Facebook nevyhovuje, je to moc chaos.
Dushi   |2018-03-08 20:06:42
Mne osobne fb tiež vôbec nevyhovuje, tu je viac rodinná atmosféra a preto Ďakujeme za to čo tu pre nás robí Big Four : S.O.B, Hwoarang, guarrangaa a I. Barin.
guarrangaa  - @Majo   |2018-03-08 15:09:44
avatar Čau, díky, že jsi se přidal do naší diskuze. Je to asi Kellnerovic první pozitivní efekt pro tento web

Hele, popravdě jsme si včera volali s Hwoarangem, že vlastně ani Ivan ani nikdo z nás nemá až do večera čas napsat pořádnej článek. To se prostě občas stává a pak je to
třeba stručnější, aby lidi mohli aspoň diskutovat.
Bohužel nás převálcoval FB, kde huláka kde kdo, tak to tu prořídlo. Ale kromě Kellnera sem chodí známé tváře (rozuměj avatary) a pohodoví lidi..
S.O.B   |2018-03-08 08:07:31
avatar V dalším kole už nám můžou nalosovat AS?
Bral bych je nebo Sevillu či Liverpool (to jsou podobní labilové jako Tott.)
S.O.B   |2018-03-08 08:06:33
avatar guarrangaa: Ještě smaž ty internistovi spamy, já je teda nečtu, ale ať je to tu takové přehlednější
guarrangaa   |2018-03-08 10:23:34
avatar Na takovou cenzuru jsem malej pan. To by musel rozhodnout Milo nebo nekdo z rady starsich. Pak ho budu mazat pri kazdy navsteve, i kdyby sem psal rymovany smysluplny komenty ;)
Grandemar   |2018-03-08 05:26:48
A to že jsme měli kliku bych neřekl minuly zápas jsme taky mohli vyhrát klidně i 4-1 to je prostě fotbal.
Grandemar   |2018-03-08 05:23:19
Nevím ,ale poslední dobou co tu čtu mě sere víc než Juventus, Kellner debilní kecy ať táhne do prdele na Inter a nesere se tu.Jsem věřil a je to tady jdeme dál.I když za stavu 1 sem myslel že je hotovo.Myslím že musíme být spokojení ,...jak dopadlo PSG pořád jsme na tom
líp.Teď uvidíme los.Každopadně ten zavěr jak se Chelliny hecoval s Buffonem neměl chybu.
Tonker   |2018-03-08 08:39:54
jj Gigi s Giorgiem si to extra užívali, tak to má vypadat a celkově jak se ,zejména tedy v zadních řadách, hráči podporují a komunikují... to je víc než fotbal
Jan Kellner   |2018-03-08 04:56:25
Nemusis mi poslat nejake vymrdane odkazy ja zapas videl od 000 do konce
Jan Kellner   |2018-03-08 04:47:51
Jak je to mozny za 180 minut, 4x strely na branu... chapal bych utok s Matrim, Amaurim atd. ale s Higuain, Dybyla, Costa, Sandro atd.? Co asi Allegri rikal? Brante, a hrajte jen na protiutoky, jestli budou mit sance doufejte ze to tam nepadne, my nejak dame gol? Dneska hrat se City, Liverpool,
Bayern zapas by byl za prvni polocas 3-0
Jan Kellner   |2018-03-08 04:46:44
Kazdy vi ze to byl ofsajd demente, kdyby mic byl v brance tak gol by platil, v LM zatim nemas VAR... City deklasovala venku 0-5 tak proc by dneska meli se nejak snazit? jebe ti? byl bych rad za vyhru kdybychom vyhrali zaslouzene nebo aspon nejakej fotbal od nasi strany... zapas na nahodu uplne
stejne vs City 1-2 (2015). My uz takovou vyjebanou taktiku hrajeme dlouhodobe, kdyby to byl po druhe... ok da se to zkousnost... kolik zapasu uz takhle hrajeme? a je to stejny problem do kola a do kola... ja nejsem typ co se jen diva na vysledek, kdybychom prohrali tak tu budete nedavat stejne jak
ja... sasci
Majo  - pokracovanie 2   |2018-03-08 03:56:03
(zjavne prvy link nefunguje, takze este raz)

https://i.imgur.com/64c7MMW.png
Majo  - Pokracovanie...   |2018-03-08 03:52:28
(sorry za formatovanie a dlzku prispevku, tu je jeho druha cast)

Spomenies, ze chybalo par cm aby Kane vyrovnal. Preco nespomenies, ze to bol jasny offside ? : https://ibb.co/jtkmOS (snad bude link fungovat)
Ja viem preco, pretoze ta bavi kydat na Juve. Ty nie si Juve fan. A to nehovorim o
zaslepenych fanusikoch.
Ano nehrali sme bohvie co, takisto zapas proti Laziu, bol na zaplakanie, ale kazdy kazdy fanusik vie, ze taketo zapasy v sezonne su a budu.
Preco nejdes kydat na stranku City, ked dnes prhrali s Bazileom, he ? Takisto by si si otvaral usta ?

Pre adminov, sorry chalani, ale
diskusia z casti odzrkadluje, aky ludia na stranku chodia. Po pravde sa mi nechce citat po kazdom zapase taketo prispevky. Chodim na Juve weby s tym, ze chcem vidiet radost ludi, ich postrehy, kritiku, ale nie toto. Nie bludy od 12rocnych chlapcov, ktori v zivote nehrali a asi ani neboli na
futbale.

Ciao,
FORZA JUVE.
Majo  - Chlapcek Kellner a pod.   |2018-03-08 03:51:01
Zdravim,

moj prvy a asi aj posledny prispevok.
Sledujem Vas web uz dlhe roky, hlavne kvoli predzapasovym clankom (zvykli byt aj lespie a obsiahlejsie, ale kazdy mame istotne vela inych, vlastnych povinnosti, takze je to normalne).
Na dnesny zapas som sa velmi tesil, obavy boli, ale tak ako vsetci
fanusikovia JUVE, tak aj ja, som veril v postup. Podarilo sa.
Po zapase sa rad pozriem na twitter JuventusFC, popripade ine weby.
Zalozku mam aj na tuto stranku, no po dnesku ju mazem.
Pomaly sa dostavame, k jadru veci, neviem kolko ludi browsuje na tejto stranke anonymne, bez toho, aby si vytvorili
ucet, isto nie som jediny.
Popravde som si ucet vytvoril iba kvoli tomuto prispevku.

Jan Kellner - chlapcek malicky - kvoli tebe.
Ty nie si fan Juve, a nerozumiem ako ta tu admini trpia.
Za tu dobu co ta sledujem, si nemal jediny rozumny prispevok, ci uz kriticky, podporny, hocjaky. Vsetko co tu
davas su kydy na Juve. To nie je kritika, to su kydy.
Spomenies, ze chybalo par c...
Jan Kellner   |2018-03-08 01:37:38
krasny zvladnuty zapas prej i po vedeni 1-2 nas tlacili, meli zas dalsich xxx sanci, a chybelo par cm aby Kane nesroval na 2-2 meli jsme kontrolovat hru, drzet mic... kazdy nefanousek Juve tak nefanousek spursu by spis chteli videt spurs v dalsim kole nez antifotbal od Juventusu... Juventus
byt v pl tak jsme nejsme ani v top 4
janto1990   |2018-03-08 01:22:58
avatar Krásne zvládnutý zápas...Dokonalé!
Ten BUFFON.............my god,vyspelosť a odhodlanie je to čo tak bezhranične milujem...
Fino alla fine LoveJuve
Jan Kellner   |2018-03-08 00:59:41
jediny co udelal dobre dneska mr Allegri, nebat dat Higiho po zraneni, hra s trema zaloznikama, a stridani Asa a Lichtaka... skoda ze Howedes se nedostal na soupisku LM, muze bej lepsi nez Benatia + Baragli... u Benatia nenei nikdy jistota obcas hraje perkektne obcas dela takovy chyby
Jan Kellner   |2018-03-08 00:53:44
ja bej Costa, Dybala atd. tak bych sel do city, liverpool, real atd. oni aspon umeji hrat fotbal... ne za celych 90m mam mic na noze par krat a koukat jak souper utoci
Jan Kellner   |2018-03-08 00:52:11
my bysme meli po zapase analizovag a poucit se, ne byt hrdy, a rict si jak jsme mohli vyhrat? hrali jsme totalni hovno a meli jsme kliku ze nedali na 2-0 na 3-0... Alegri by mel jit s takovou taktikou doprdele... nechapu mu to mohlo vyjit (venku vs Real, venku vs Monaco, venku vs Barca)... soupei
vzdy nas tlacili, meli sve sance... pritom my mame tym aby jsme kontrolovali zapas, presovali dal utocili... dnesni zapas mi pripomina vs Monaco...
Tonker   |2018-03-08 00:46:42
Naopak ... naše výhra byla celkem logická, když v 60. minutě totenhemští couvli, přestali hrát svou hru a do sedmi minut bylo po nich.

Posrali se! Mentálně na to neměli

A řekl bych, že jim nedošly jen psychické ale i fyzické síly.

Tím vynikáme, proto tuhle generaci
neodepisovat... jsou vyspělí v hlavě. To je ta pravá síla, v těchhle vypjatých špílech tuplem...
Jan Kellner   |2018-03-08 00:35:17
mas pravdu nechapu co jsme to ukopali, byli 2x lepsi meli vic sanci vsechno vic vsechno lepsi... bolelo mi oci, fotbal proste nema logiku
guarrangaa  - @Jan Kellner   |2018-03-08 00:31:45
avatar Predpokladam, ze ted nekde brecis v koute, ze to ten Juve zase ukopal.. Jako krasnej fotbal to nebyl, ale jdeme dal. Rad bych ti pripomnel par tvych vyroku:
„nedame dneska ani gol“
„tohle je jak Rolls Royce vs Fiat“
„cau 3-1 pro ne“
„Posledni zapas v LM pro Allegriho a Buffona.“
Diky
za tvoje vestby. Rolls Royce vs. Fiat bylo vlastne celkem trefny a pekny. (RR je hezci, ale Fiat by pravdepodobne v zavode vyhral. Ale do takove hloubky jsi to asi nepromyslel.) Ale hlavne ten zbytek ukazuje, jak zamindrakovanej opravdu jsi. Kdyz prohravame, tak mas plnou hubu tech svych negativnich
komentaru, ale jakmile se to otoci, tak nemas co psat.. Vlastne na tom asi nic nemen. Radeji tu tvoje sracky uvidim po tech par prohrach za sezonu nez kazdej tyden dvakrat..
Tonker   |2018-03-08 00:37:41
Sfoukni za něj svíci... ráno ho najdou s nedodělaným pindíkem v dlani při rituální samovraždě
Dushi   |2018-03-08 00:28:23
...The Killer Lady...
Smejo   |2018-03-07 23:54:35
avatar Jeblo ma Lichtak Kwadwo parada
Tonker   |2018-03-07 23:44:38
yes! Je to tam ... nervy, málem jsem volal záchranku, že mi hapruje pumpa
S.O.B   |2018-03-07 23:57:10
avatar To mi povídej... Jak mám teď usnout?!
Tonker   |2018-03-08 00:06:50
tak tak Jsem si pouštěl ještě 2x ten druhý gól, to byla symfonie
Jaime15   |2018-03-07 23:41:49
Presne toto som mal na mysli, keď som cez polčas písal... Treba bojovať srdcom a byť sebavedomý,,, toto je Juventus ))) ,, veľmi som rád, že sa v druhom polčase k tomu postavili inak a otočili to FORZA JUVE
S.O.B   |2018-03-07 23:39:36
To byly nervy...
Hwoarang   |2018-03-07 23:14:52
avatar Když se chce...
Jan Kellner   |2018-03-07 22:47:39
hraci typu Khedira, Barzagli atd. v dnesnim fotbale na nejvyssi urovni nemaji co delat... vubec to nestihaji... a neni to porpve, dali nam lekci Real, Barca, Neapol atd. ukazal to i vcera ex Alves... jeste k tomu Barzagli a Chiellini vubec nemaji technimu ani ten Benatia
Hwoarang   |2018-03-07 22:45:09
avatar V tom Costovi je podle mě hroznej potenciál. Přestože je Mandžukič můj oblíbenec, tak Costa a Cuadrado na křídlech kolem jednoho hrotu by mohli být smrtící pro jakejkoli tým. Ovšem s jinou zálohou, nebo aspoń taktikou.
Jaime15   |2018-03-07 22:40:11
Ako nech sa na mňa nikto nehnevá, ale toto nie je Juventus,, hrať takto odovzdane a bez srdca v takomto zápase to sa mi snáď zdá... Veď po takomto výkone, ako sme predviedli v prvom polčase postup ani nemôžu očakávať. Dybala, Higuain boli vôbec na ihrisku? Ja dúfam, že v druhom
polčase sa zobudíme a začneme hrať tak, ako sa hrá o postup a nie toto čo tu predvádzame. Btw ja by som už bol najradšej, keby po sezóne išiel Allegri preč a potrebujem už, aj zmenu v kádri, lebo táto sezóna je z pohľadu hry veľmi slabučká. Možno príde Zidane, ak ho vyhodia v
Reale po sezone
Smejo   |2018-03-07 22:38:44
avatar Bonuci vraaaaaaaaaaaaaaaat sa my v zadu totalne horime Barzagli na sona vobec nestiha neni sa co cudovat radsej tam mal dat Lichtaka
Hwoarang   |2018-03-07 22:37:48
avatar 45 je ještě dlouhá doba, dva góly můžem dát jak nic. Tottenham hraje prostě výborně a s chutí a hlavně, je tam vidět nějakej systém, že ty hráči plní svoje role a ví o sobě. To mi u nás hrozně vadí: když mají míč na kopačkách naši obránci, tak vůbec neví, co s nim.
Každej čeká, co se stane, žádnej systém. Přiběhne pjanič, vezme balon, vrátí ho obráncům a ti zase nevědí, tak to někam kopnou.
S.O.B   |2018-03-07 22:35:54
avatar vietnamec zkurvenej, takovou haluzí...
Smejo   |2018-03-07 22:39:40
avatar drevo pojebane este si to aj do vlastnej nohy kopne
Jan Kellner   |2018-03-07 22:32:14
opet 45 minut bez jedine strely na branku ty jsi moc Allegri
Jan Kellner   |2018-03-07 22:31:20
benatia, matuidi, barzagli, chiellini, khedira, higuain hraci za zanitem vs budoucnost son, eriksen, ali atd
FcJuventus1897   |2018-03-07 22:31:00
Ty vole já nevim s timhle jděte fakt do píči!! Kdyby jsme radši dostali 3 góly,ale byla tam vidět chuť po vítězství, po postupu,ale my hrajem jak kdyby jsme první zápas vyhráli 3 a hlídali si zápas.Tottenham má silnej útok jak hovado a slabou obranu,ale ne my budem hrát beton
a dávat míče do běhu na Higuaína.Dybala úplně vymazanej.Fakt jsem nasranej z tohohle připosranýho Juventusu.Nevim jaká byla taktika,protože ten asiat moh dát klidně 3 góly ((
S.O.B   |2018-03-07 22:39:17
avatar jedinej kvalitní D. Costa
Jan Kellner   |2018-03-07 22:28:51
jeste neco? uprimne jsem docela cekal vic od nas... nedame dneska ani gol
Hwoarang   |2018-03-07 22:04:49
avatar Hm tak ta penalta byla ale jasná
Jan Kellner   |2018-03-07 22:03:06
tohle je jak Rolls Royce vs Fiat...
Jan Kellner   |2018-03-07 22:00:03
allegri asi opet ocekava cely zapas hovno a minuta 93 gol
Jan Kellner   |2018-03-07 22:00:56
opet totalni presing a drzeni mice od ne, ani nevime kam prihrat
Jan Kellner   |2018-03-07 21:55:37
tolik nepresnosti...
Jan Kellner   |2018-03-07 21:55:04
uz od prvni minuty jasna taktika jasny vyvoj zapasu... oni nas budou cely zapas drtit my na protiutoky...
cau 3-1 pro ne
Smejo   |2018-03-07 17:45:40
avatar Musime vyhrat forza JUVE
S.O.B  - Lajfskofe teď vyjelo s   |2018-03-07 11:50:05
avatar Hugo Lloris
Kieran Trippier
Davinson Sanchez
Jan Vertonghen
Ben Davies
Eric Dier
Mousa Dembele
Heung-Min Son
Dele Alli
Christian Eriksen
Harry Kane





Douglas Costa
Paulo Dybala
Mario Mandzukic
Blaise Matuidi
Miralem Pjanic
Sami Khedira
Alex Sandro
Giorgio Chiellini
Medhi Benatia
Stephan
Lichtsteiner
Gianluigi Buffon
S.O.B   |2018-03-07 10:21:32
avatar Postoupíme!
Ještě nevím jak, ale postoupíme
Tonker   |2018-03-07 09:12:18
V dnešní postup věřím, v LM už jsme si postup mnohokráte uhráli venkovním špílem a dnes tomu nebude jinak.

Angláni moc bránit neumí a nebudou a my se zas nikam extra nepoženeme. Řekl bych, že to bude podobné jako včera PSG-Real a když zahrajeme partii stejně dobře takticky
jako madridští, na což máme, jdeme dál...


FORZA JUVe
S.O.B   |2018-03-07 09:34:26
avatar Tonker: Souhlas, takticky to dáme, jen mám obavu z toho, že musíme k postupu dát o gól víc než soupeř (pokud nebudeme kalkulovat ze sci fi plichtou 3:3 a víc)
Tonker   |2018-03-07 09:45:46
Pokud nedostaneme nějaký rychlý gól, tak věřím, že postupem času Spurs znervózní a dojdeme si pro to, klidně zas v 93.
S.O.B   |2018-03-07 10:11:21
avatar Chce to jak v Serii A do 15 minuty jim to tam nasypat
mrshadow60   |2018-03-06 21:53:57
NA eurofotbale pisu, ze mandzukic to nedoliecil a nenastupi.

Treba verit, ze to dam. je to gigiho posledna sezona a nemozeme skoncit tak skoro.
Jan Kellner   |2018-03-07 01:01:37
Kdybys nebyl kokot tak nemusis koukat ani na eurofotbal, Mandzukic podle oficialnich strankach neni ani povolany
Jan Kellner   |2018-03-06 21:18:42
Posledni zapas v LM pro Allegriho a Buffona.
guarrangaa   |2018-03-06 22:57:23
avatar Mel jsem sto chuti ti to smazat, jak ty curaky, co tu pisou o kvalitnim sazeni.. Ale to by nebylo spravny. Jen at lidi vidi, jak Juve podporujes a veris.
Ze meles kravoviny sem si zvykl, ale tyhlety negativni sracky si fakt nech pro sebe (nehlede na to, jestli to bude pravda nebo ne).
Jan Kellner   |2018-03-07 01:03:27
dobre omlouvam se tak teda Allegri po sezone pujde nekam doprdele do Arsenalu? Do Chelsea? Psg? A jeste si zahraje LM... Ale Buffon po sezone skonci, takze to bude posledni zapas v LM
Tonker   |2018-03-07 09:03:32
Myslím, že to je boj s větrnými mlýny Je to hovado půl koňa

na fóru to může každý, jen by mě zajímalo, jak mohutně by své názory propagoval před skupinkou ultras...
guarrangaa   |2018-03-07 14:57:19
avatar Jj, uz ho vidim, jak by hrdinsky na Curva Sud obhajoval svuj nazor pred Vikingama a spol
Tonker   |2018-03-07 16:44:52
plynulou italštinou
guarrangaa  - Wembley   |2018-03-06 20:27:48
avatar Ono to domácí prostředí v tomto případě bude jen maličkou berlickou pro Spurs. Wembley je obrovský, takže atmosféra se tam pěkně rozmělní a bude tam i hromada obyčejných diváků, kteří maximálně zatleskaj.
S.O.B   |2018-03-06 14:46:41
avatar Tak prý:
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Trippier, Sánchez, Vertonghen, Davies - Dier, Dembélé - Son, Alli, Eriksen - Kane
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Benatia, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Pjanić, Matuidi - Mandžukić, Dybala -
Higuaín
guarrangaa   |2018-03-06 15:29:47
avatar Trippier-Sánchez a pomalej Dier by mohli sloužit jako taková brána k Llorisovi. Bohužel defenzivně i co do rozehrávky je Dier velice solidní.. Z té druhé strany obrany si asi dobrej den dělat nebude ani Dybala ve formě.
Někde se psalo, že i Vert byl s otazníkem. To by bylo zase o
chlup lepší. (Podle mě je totiž nejlepší stoperská dvojice letošní sezony v Anglii Aldeweireld-Verthongen)
Těším se na ten zápas tak, že ani nepůjdu na trenál!
S.O.B   |2018-03-06 12:29:18
avatar Tak co dáme je?!

Buffon čeká na jubilejní čisté konto
Gianluigi Buffon v Lize mistrů vychytal 49 čistých kont a další nula tak bude jubilejní. Otázkou zůstává, zda se k ní zkušený brankář Juventusu bude moci propracovat, tento týden ho se spoluhráči čeká
náročná odveta na půdě Tottenhamu a není vyloučeno, že po sezoně pověsí rukavice na hřebík. (football-italia.net)
Hwoarang   |2018-03-06 17:24:41
avatar SOB Nedostat gól na Tottenhamu je asi jako nedostat ho na Nou Campu :-) Já spíš doufám v 1:2, reálně ale očekávám spíš pro nás nepříznivej výsledek.
Komentář mohou přidat pouze registrovaní uživatelé!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Sdílet