Ochranné známky JUVENTUS, JUVE a jsou ve výhradním vlastnictví fotbalového klubu Juventus Football Club, Turin, Italy
Trademarks JUVENTUS, JUVE and are the sole property of the football club Juventus Football Club, Turin, Italy
Serie A preview: Atalanta Bergamo vs. Juventus
Napsal uživatel Ivan Barin    Sobota, 30 Září 2017 13:31    PDF Tisk Email

V posledním utkání 7. kola Serie A přivítá Atalanta Juventus. Tři body budou opět pro hosty povinností.

 

 

Sezóna sa rozbehla závratným tempom a na programe máme tento víkend už siedme kolo Serie A. V ňom cestujeme do Bergama, kde sa stretneme s miestnou Atalantou. Tá podáva pod trénerom Gasperinim výborné výkony a nie náhodou tento rok bojuje aj v skupinovej fáze Európskej ligy.

Práve výkony mužstva z Bergama za posledné dva roky robia tento zápas nesmierne zaujímavým. Pred 4-5 rokmi by toto bola pre nás povinná jazda, avšak teraz to tak vôbec nemusí byť. V Bergame začali veľmi dobre pracovať s mládežou a zároveň berú mladých talentovaných hráčov k sebe na hosťovanie z klubov, kde by nemali takú šanciu hrávať pravidelne. Častokrát je to hosťovanie aj na dva roky, alebo sa mladí a talentovaní hráči stanú kmeňovými hráčmi Bergama, avšak niektorí z gigantov má na nich opciu. Aj toto umožňilo vybudovať v Bergame veľmi perspektívne mužstvo s veľmi atratkívnym herným prejavom. Napokon už teraz máme v Atalante dvoch perspektívnych hráčov – Caldara a Spinazzola, ďalšieho sledujeme – Fillipo Melegoni.

Atalanta síce nemala úplne najideálnejší štart do ligy, ale postupne nachádza svoju formu z minulej sezóny. Práve úspech minulej sezóny mnohí považovali za prekvapenie, ktoré sa už zrejme nebude opakovať. Hráči Bergama to však vyvracajú a aj napriek tomu, že už sa musia sústrediť na dve súťaže, a že ich aj súperi majú lepšie prečítaných, stále podávajú výborné výkony tak doma v Taliansku ako aj v Európe. Čo je dobre aj pre taliansky futbal ako taký. Z tohoto pohľadu by som odhodil súperenie a vzdal hold mužstvu z Bergama, bodaj by tých mužstiev bolo v Taliansku viac!!!

My sme zatiaľ doma v Taliansku celkom suverénny, nestratili sme ani bod a dokázali sme zvládnuť aj zápasy, ktoré sa pre nás nevyvýjali priaznivo. Rozbiehali sme sa trošku pomalšie a tie výkony boli kolísavé, hoci body sme zakaždým uhrali. Avšak už v poslednom zápase, v derby proti FC Turín, bolo vidieť, že mužstvo sa dostáva do pohody. Na ten futbal bola radosť sa pozerať. Následne sme hrali zápas v Lige Majstrov, ktorý sme opäť zvládli. A čo bolo ešte dôležitejšie aj „Gol-Zalo“ sa konečne strelecky presadil a bolo vidieť, že sa snaží pracovať aj pre mužstvo, napokon mal prsty aj v druhom góle. Snáď mu aj toto pomôže. Max má niekoľko alternatív ako poskladať základnú zostavu a čomu som sa ja osobne potešil bolo, že na niektorých portáloch uvádzajú v základe aj Bernardeschiho. Síce toho zatiaľ veľa neodohral, ale keď bol na ihrisku bolo ho cítiť. Verím, že dostane svoju šancu sa ukázať a pozitívnym spôsobom skomplikuje Maxovi skladanie ofenzívy do ďalších zápasov.

Predpokladané zostavy (tuttosport):

Atalanta (3-4-2-1)

Berisha – Masiello, Caldara, Palomino – Hateboer, De Roon, Freuler, Spinazzola – Kurtic – Gomez, Cornelius

Juventus (4-2-3-1)

Buffon – Alex Sandro, Benatia, Rugani, Lichtsteiner – Matuidi, Bentancur – Mandžukič, Dybala, Bernardeschi – Higuaín

Miesto zápasu: Bergamo, Stadio Atleti Azzurri d’Italia

Dátum a čas zápasu: 1.10.2017, 20.45 CET

 

Komentáře
Hledat RSS
rens   |2017-10-16 13:06:48
kurzové sázení, velmi spolehlivé informace

http://vintose.blogspot.cz/
rens   |2017-10-16 13:05:20
kurzové sázení, velmi spolehlivé informace

http://vintose.blogspot.cz/
vycpálek   |2017-10-08 15:07:06
Lichták se vrací na soupisku pro LM!!!
S.O.B   |2017-10-07 21:51:39
avatar Pěkně Matuidi!!
Interista77   |2017-10-07 03:57:28
Docela smutné že na závěru kariéry Gigiho bude ta skoro nejzkurvejsi letos možná ligu ani nedáme, s těma obrancema co mame... a Itálie dokud nevyhodi toho plesouna tak nedá ani baráž
Interista77   |2017-10-07 03:55:56
Bonucci teda dopadl, mě možnost bejt nejlepším obráncem na světě... hraje teď tužku I v reprezentaci... po plichte, dá ještě na insta fotku omg... AC si myslí že kupovat hráče typu Pirlo se vždy vyplatí
Milo   |2017-10-06 12:49:04
avatar Kellnere běž do píčeee...
Jan Kellner   |2017-10-02 19:12:35
vsichni tady experti... atalanta hrala co... kdyby bernadeschi zbytecne nefouloval, a buffon by chytal normalne... tak by neudelala nic, ten gol jim tak probudil, a manzukic gol mel platit pochybuji ze by srovnali na 3-3... Asa ze vybornej back up? skoro nejhorsi hrac na hristi odpovida to i
hodnoceni hracu... doufam ze se uz vrati Howedes, Allegri strida rugani-benatia jak ponozky a oba vubec nemaji na zaklad... a v lm videt sturara na kridle omg... Bentancur na svuj vek hraje slusne, ale neni typ pirlo atd. to same matuidi ... ten je level up Khedira, defenziva skvela, ofenziva
totalne hovno... Mandzukic Pepe... Douglas Costa neco jako Elia lol...
guarrangaa   |2017-10-02 19:31:20
avatar Odkud mas hodnoceni hracu, ze tam byl Asamoah „skoro nejhorsi hrac na hristi“? Moje zdroje tvrdi opak. Vsechny.

Bernardeschi fauloval koho? Nemas na mysli spis Lichtsteinera?

Tve srovnavani hracu pominu, to je samozrejme hodne subjektivni a samozrejme nesouhlasim. Musim ale vypichnout srovnani
Douglase Costy s Eliou - to je celkem odvazny. Urcite jsi Eliu stihl hodne nakoukat za tech par minut, ktery odehral. Costa ma uz ted 2,5krat vic odehrano nez Elia za celou karieru v Juve..

Nechapu, co jsi za fanouska, kdyz temer vyhradne nadavas, ale co me fakt sere je, ze si i vymyslis. Chces
konfrontovat muj nazor se svym? Ok, budu jenom rad. Od toho je to diskuzni forum. Ale zkus to bez lhani a trosku na urovni.
Jan Kellner   |2017-10-03 09:56:33
koukal si na zapas? berna fauloval pote byla primacka, co buffon nechytil a CALDARA to strcil do branky, jesle se radoval...

myslis si ze Bayern je tak debilni ze proda Costa, Real Khediru, co hraje hovno a je furt spis doma nebo za tribunou... Costa nehraje ani reprezentaci... Costa by mel hrat
Futsal
S.O.B   |2017-10-02 19:35:46
avatar kellner: tak běž zpátky fandit interu (nebo MANU to letos jde!!) a máš po problému
Smejo   |2017-10-02 16:24:28
avatar spravodliva remiza dobra facka nikdy nieje zla
guarrangaa   |2017-10-02 10:51:03
avatar Tak sem se na to vyspal a nezbyva nez gratulovat Atalante za vybornej vykon. Mluvit o stesti druhych je znamka slabosti. Gomez zahral uzasne a byl nejplatnejsi hrac na hristi.
Chybka Buffona i stiznosti na VAR jsou na jednu stranu validni argumenty, ale remiza mi nakonec pripada jako
nejspravedlivejsi vysledek.

Jsem rad, ze Bentancur i Berna zahrali dobry zapasy a dodaji tymu kvalitni alternativy za Dybalu a Pjanice/Marchisia. Higuain zahral kvalitni zapas. Asa ukazal, ze je vybornej back-up za Sandra. Nejaky pozitiva se zkratka najit daji.. Hlavu vzhuru panove.
jari19   |2017-10-03 07:22:16
Asamoah i Mandžukič dají 9 z 10 přihrávek dozadu,za to je chceš chválit? na juve trochu málo ne
S.O.B   |2017-10-02 10:19:39
avatar Ale stejně, škoda, že nevyšel přestup toho Isca...
Jan Kellner   |2017-10-02 19:13:16
ani nikdy jsme ho nekontaktovali, a sam hrac by k nam ani nechtel lol
jari19   |2017-10-02 07:10:59
výkon děs a hrůza,pohyb a kombinace nulová,rozehrávka z obrany žádná.bez nápadu a kreativity,pjanič bude hodně chybět
S.O.B   |2017-10-02 08:41:26
avatar Mě to nepřišlo nějak špatný včera. Prostě jen Atalanta zahrála nad hranicí svých možností, dali do toho všechno. Pěkný zápas, v obrovským tempu, bohužel pro nás s špatným výsledkem...
Tonker   |2017-10-02 00:36:01
Viděl jsem bohužel jen druhou půli a nepostrehl jsem, proč diváci bučeli na Chielliniho? To přeci není případ Holzer
guarrangaa   |2017-10-02 07:00:19
avatar Taky jsem to nepochopil. Navic mam pocit, ze to snad ani v nedelali od zacatku. Treba nejak zagestikuloval behem zapasu.. Ale zrovna jemu to nevadi. Odehral si svoje i tak.
Tonker   |2017-10-02 08:52:53
jj, Džordžo #3 je pán co se týká výkonu, tak mě spíše včera vadilo, neprospěla střídání... že šli dolů Mandžu a Bernard. výkonc nic extra, ale dřeli oba, že šel Juan na hřiště okej, patří tam, ale u Costy ani nevadilo že přišel, jako to že umí hrát i zleva, ale
hrál zprava a Juan musel doleva, kde mu to moc nešlo a od té doby jsme neměli kloudnou akci...

A to video mi neuvěřitelně pije krev...
Jan Kellner   |2017-10-02 00:26:58
juve uz neni co byvalo... dybala je tak na urovni giovinca, manzukic pepe, higuain tak na vucinice... uz nikdy nebudeme mit hrace typu nedved, platini atd
Jan Kellner   |2017-10-02 00:24:06
zas se ukazalo ze dybala proti silnejsim tymum hraje tuzku, Allegri si mysli ze atalanta je chievo nebo co nechat sandra na lavicce hrat benatiu...

jeste by me zajimalo kdo vykonava funknce kdyz nedved je v chebu a allegri ma zakaz... to marotta je ted prezident?
Hwoarang   |2017-10-01 23:42:35
avatar No remíza spravedlivá, co víc k tomu říct.
guarrangaa   |2017-10-01 23:50:08
avatar Na foru bwrao se dost resi fakt, ze VAR se pouzilo u zakroku Lichtsteinera - zrusilo to gol na 1:3, ale u faulu na gomeze ne. Ten to ocividne nafilmoval. Takze nas tim VAR poskodilo. Ale nechci tady brecet, ze za to muzou rozhodci/VAR.. Spis to vypada tak, ze kdo vic breci, ten si vybreci
prezkoumani na videu bez postihu. Neni co ztratit, takze to svym zpusobem nabada tymy aby vyvijeli tlak na rozhodciho a znejistili ho.

Vem cert tento zapas. Remiza s Atalantou venku je dobra a o titulu urcite nebude rozhodovat. Ale to VAR by se melo co nejrychleji domyslet..

Tento zapas muze byt
ukazkou, jak ovlivnilo vysledek. Nebyt VAR, tak nepravem plati gol Mandzukice, nepravem gol Caldary a penaltu stejne zapiska. (Ale Dybala by nemusel 2 minuty cekat, co teda bude.)
Takhle plati jen jeden gol a teoreticky jeste rozhodil strelce penalty..
Hwoarang   |2017-10-01 23:17:40
avatar Bernardesci se mi fakt moc nelíbí, zkazil toho nepočítaně. A s tím mě napadá, že už si vůbec nepamatuju, kdy kde nám přišel nějakej Ital, kterej by mě zaujal. Naposled Pirlo. Což je docela smutný.
guarrangaa   |2017-10-01 23:27:33
avatar Dobra otazka. To fakt musime jit hodne daleko do historie.. Napadli me Storari, Pepe, prvni rok Matri a Qauaglierella. Ale za posledni 3-4 roky proste nikdo. Maximalne Rugani, Caldara, Orsolini, Spinazolla.. treba se nekdo prosadi.

To ale trochu souvisi s upadkem italske repe, rekl bych. Juve
proste musi sahat jinam, protoze mladych kvalitnich italu je minimum (Verratti? Belloti? Berardi? Donnarumma?)
guarrangaa   |2017-10-01 23:10:15
avatar Podelany VAR. „Faul“ na Gomeze predchazejici golu ATL nekontrolovali, ale Lichtakuv loket jo. Asi musime vic brecet, aby koukli na video..
Tohle preavidlo potrebuje doladit.
Hwoarang   |2017-10-01 22:44:51
avatar Ještěže je poločas, zatápěli nám hezky.
guarrangaa   |2017-10-01 22:52:03
avatar Jojo, asi nepoznali, ze to je Juve, kvuli tem ikeackym dresum. Jinak by poslusne zalezli do sestnactky jako 80 % tymu v lize

Ale peknej zapas. Bavim se.
guarrangaa   |2017-10-01 22:16:19
avatar Napada me takova kacirska myslenka. Asamoah hraje dobre, Sandro hraje dobre. Co takhle dat jednoho doprava?

DeSciglio hral taky dlouhou dobu beka pres nohu. A z Asamoaha mam pocit, ze hur nez Sturaro hrat nebude..

Co na to rika Hwoarang?
Hwoarang   |2017-10-01 22:30:53
avatar Jako v Lize Mistrů? No, byl by to risk, když tam v životě nehrál.
guarrangaa   |2017-10-01 22:50:01
avatar Sturaro tam taky nema nahrano

Ja si to nedokazu predstavit. Sam sem ve velkym hraval pravy kridlo a vlevo bych byl jako v risi divu Ale my sme byli drevaci a jen sme tlacili (mimoradne nepresny) centry „do ohne“

Ja mam totiz pocit, ze Lichtsteiner taky neumi centrovat, tak by to bylo
podobny jako Kwadvo pravou. Ale Asa by mohl pridat neco navic a umoznit kombinaci. Treba v tomto zapase bych to riskl. ..mozna dobre, ze nejsem jejich kouc
guarrangaa   |2017-10-01 22:14:14
avatar Jak rikaval taticek Masaryk: „To mi poser koule!“
(omlouvam se citlivejsim povaham za uverejneni tohoto neprilis znameho citatu)

Krasne Berna! Dobre Higuain.. Nestacim se divit. Po nemastne neslane 20minutovce to tam najednou nejak pada..
guarrangaa   |2017-10-01 22:11:24
avatar 20 minut za nama.. Atalanta prekvapive tlaci a my mame problem se dostat vubec na jejich pulku.

..a jak to tady vypisuju, tak dava Berna gol! Parada! Gratulace! Jen skoda, ze borec, kterej ho neubranil je zrovna Spinazzola
guarrangaa   |2017-10-01 19:57:53
avatar Par postrehu ze dneska. Sice musim makat, ale na druhym monitoru prakticky celej den sleduju ostatni spily:
A musim rict, ze z Milanu pujde pristi rok strach, jestli se jim to povede sehrat. Zatim je to kostrbaty, ale potencial maji velikej, i kdyz zatim vysledky neprichazi. Rodriguez, Biglia a
hlavne Kessie a Calhanoglu muzou takhle hrat jeste spoustu sezon. Bonucci nemuze byt flop, pokud se rozjede i ten portugalskej zazrak na hrotu, tak jenom dobre. Tezko rict, jak se udrzi Borini, Suso nebo Kalinic, ale par zmen se v lete jeste da ocekavat..
Oproti tomu celkem sehrany AS, ktery podle
me uz hraje velice blizko svymu maximu, nijak nevynika. Dozadu vyborny, ale prechod do utoku je bida. Naingolan zahrabanej, Dzeko osamelej..
guarrangaa   |2017-10-01 20:00:18
avatar A poledni spil Neapole byla opet krasa. Ti jsou naspeedovani, vedi o sobe. Momentalne je jejich „acko“ mozna i silnejsi nez nase. Nechci se tu rouhat, ale oni o sobe vedi takovym zpusobem.. Diky te sehranosti ani nevadi relativne slabsi zaloznici jako Allan/Jorginho nebo zraneni Milika.
Zakladaji to pekne pres krajni beky (Ghoulam hraje uzasne) a kombinace okolo vapna zvladaji urcite nejlip v lize. Pro nas mluvi urcite sila na lavce. Uvidime jestli individualni kvalita na vetsine postu bude k necemu dobra pri vzajemnym stretnuti.

Fakt si netroufam odhadnout, jak to s Neapoli
dopadne, protoze soucasna forma obrany Juve me moc nepresvedcuje.
Hwoarang   |2017-10-01 20:18:52
avatar goarrangaa kamaráde tvoje delší posty mi tu hodně chyběly
guarrangaa   |2017-10-01 21:00:42
avatar Zdarec,diky a mas se na co tesit. Pustim klavesnici na spacir
guarrangaa   |2017-10-01 18:07:30
avatar Tak Kean odehral celej zapas za Veronu a snizoval na 2:1 par minut pred koncem. Presneji receno nejdriv trefil brevno, od toho to slo k Cercimu a ten to o neho napalil do brany V nastaveni pak Pazzini srovnal.
Dulezity je, ze odehral celou dobu stredniho utocnika navic s kridlama Verde/Pazzini a
Cerci. Jen tak dal.
S.O.B   |2017-09-30 16:41:22
avatar Hlavne vyhrat
Komentář mohou přidat pouze registrovaní uživatelé!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Sdílet